A móri lelkipásztori körzet

A móri plébániához tartozik, így Ambrózy Tamás atya látja el Bokod, Dad, Felsődobos, Kömlőd, Nagyveleg és Pusztavám, települések katolikus híveinek egyházi szolgálatát. Természetesen ezek a helyeken is segítenek a kapucinus testvérek.

Pusztavám honlapja

Pusztavám egyházközség honlapja

Bokod honlapja

Dad honlaja


A helyi egyházközségek miserendje

Nagyveleg:
Mise minden hónap 4. vasárnapjának előestéjén változó időpontban, az évszak és az óraállítás szerinti időpontokban, ami a hirdetőtáblán olvasható.

Felsődobos:
Mise minden hónap 2. vasárnapjának előestéjén változó időpontban, az évszak és az óraállítás szerinti időpontokban, ami a hirdetőtáblán olvasható.

Kömlőd:
Mise vagy igeliturgia: minden vasárnap előestéjén változó időpontban, az évszak és az óraállítás szerinti időpontokban, ami a hirdetőtáblán olvasható.

Pusztavám:
Mise minden vasárnap 10.30-kor, hétfőnként és első pénteken este változó időpontban az évszak és az óraállítás szerinti időpontokban, ami a hirdetőtáblán olvasható.

Bokod:
Mise vagy igeliturgia: minden vasárnap 8-kor és szerdán este változó időpontban, valamint szentóra elsőcsütörtökön az évszak és az óraállítás szerinti időpontokban, ami a hirdetőtáblán olvasható.

Dad:
Mise vagy igeliturgia: minden vasárnap 8-kor és csütörtökön este változó időpontban, valamint szentóra elsőpénteken az évszak és az óraállítás szerinti időpontokban, ami a hirdetőtáblán olvasható.


A helyi egyházközségek elérhetőségei

Bokod:
Az egyházköség világi elnöke: Wohl László
Plébániai ügyintézés: Móron, vagy helyben szentmisék előtt
Temetés ügyintézés: Magyaros György, 06/34-490-182

Dad:
Az egyházköség világi elnöke: Mohos András
Plébániai ügyintézés: Móron, vagy helyben szentmisék előtt
Temetés ügyintézés: Kerner Jószef, 06-30-585-5020

Pusztavám:
Az egyházköség világi elnöke: Pratsler János
Plébániai ügyintézés: Móron, vagy helyben szentmisék előtt
Temetés ügyintézés: Pratsler János, 06-20-926-50-62