ADVENT 1. VASÁRNAPJA

(december 3.)

Rorate szentmisék lesznek adventben hétköznapokon a Kapucinus templomban reggel 7 órakor. Nem lesznek szentmisék adventben hétfőnként este 6-kor a Plébániatemplomban.

Karácsonyi vásár lesz a Bice – bócák szervezésében a Kapucinus templomban a rorate szentmisék előtt és után.

Elsőcsütörtöki szentségimádás lesz, rózsafüzér titokcserével, a Kapucinus templomban, december 7-én, 17 órától.

Ferences Világi rendi szentmise lesz, a Kapucinus templomban, december 8-án, 18 órakor, amelyben két testvérünk fogadalommal kötelezi el magát. A szentmise mindenki számára is nyitott!

A szombati gyóntatás, december 9-én, KIVÉTELESEN, a szentmise utántól 10.30ig fog csak tartani. Megértésüket köszönöm!

Adventi játszóház lesz a Közösségi Házban december 9-én, szombaton, 9 és 11 óra között. További részletek a plakáton.

„Egymillió csillag a szegényekért” országos szolidaritási akció és adventi vásár lesz a Móri Szent Erzsébet Karitász csoport és a 498. Néri Szent Fülöp Cserkészcsapat cserkészeinek közreműködésével, Móron, a polgármesteri hivatal előtt a második adventi gyertya meggyújtásakor, december 10-én 15.30-tól.  

Adventi adománygyűjtést szervez a karitasz a rászorulók megsegítésére december 17-ig. A tartós élelmiszert elhelyezhetik a templomainkban kitett kosarakba, a pénzadományt a karitasz perselyekbe. 

Falinaptárak és kalendáriumok vásárolhatók a 2024-es évre aKapucinus templomsekrestyéjében és a Plébániatemplomban a padsorok mögött. A Plébániatemplomban adventi és karácsonyi kiadványok is kaphatók minden korosztály számára.