ADVENT 2. VASÁRNAPJA

(december 10.)

Rorate szentmisék lesznek adventben hétköznapokon a Kapucinus templomban reggel 7 órakor. Nem lesznek szentmisék adventben hétfőnként este 6-kor a Plébániatemplomban. A héten szentgyónásra lesz lehetőség, szerda kivételével, a roráte szentmisék alatt! ÉLJÜNK A LEHETŐSÉGGEL!!

Karácsonyi vásár lesz a Bice – bócák szervezésében a Kapucinus templomban a rorate szentmisék előtt és után, valamint a Plébániatemplomban a 17-ei 11-es szentmise előtt és után.

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Plébániatemplomban december 11-én 17 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívunk.

Mit tehetünk gyermekeink hitéért családi körben? – mottóval lesz lehetősége beszélgetni, tapasztalatot cserélni a hittanos gyerekek szüleinek a plébániairodán december 11-én hétfőn este fél 7 és fél 8 között.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről december 13-án, szerdán fél ötkor indul.

Csendes szentségimádás lesz a Kapucinus templomban december 14-én, csütörtökön, 17 órától.

Meg nem született gyermek szobra és Szent Janka kiállítás érkezik a Plébániatemplomba, mely december 15-től 18-ig megtekinthető a plakáton és szórólapokon jelzett időpontokban. A kiállítás bemutatása és a lelki adoptálás ismertetése 15-én pénteken lesz 17 órakor. Ünnepélyes elköteleződésre a lelki adoptálásra a 17-ei 11 órai szentmise alkalmával lesz lehetőség.

Férfiak imaórája lesz a Plébániatemplomban december 15-én, pénteken este 8 órától.

Igeliturgia lesz a Rókus kápolnában december 16-án reggel 8 órakor.

A Bice-bócák karácsonyi ünnepsége az Idősek Napközi Otthonában lesz december 16-án, szombaton, 9.30-tól.

Kórusok karácsonya lesz a Művelődési Házban december 16-án este 6 órától.

A Betlehem kiállításra készült alkotásokat egy héten keresztül lehet leadni a Kapucinus templomban december 16-tól és 23-a délelőttjéig.

Ifjúsági és cserkészmise lesz a Plébániatemplomban a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával december 17-én 11 órakor. Ekkor érkezik meg a cserkészek jóvoltából a Betlehemi Láng is.

Jótékonysági vásár lesz a Bice-bóca, Hátrányos Helyzetűek és Nagycsaládosok Egyesülete javára a Polgármesteri Hivatal előtt, a 3. adventi gyertya meggyújtásának napján, december 17-én, 15 órától.

Adventi adománygyűjtést szervez a karitasz a rászorulók megsegítésére december 17-ig. A tartós élelmiszert elhelyezhetik a templomainkban kitett kosarakba, a pénzadományt a karitasz perselyekbe. 

Farsangi bált rendez a Katolikus Nők Köre a Művelődési Házban január 13-án 20 órától. Támogató jegyeket, belépőjegyeket a plébániairodán lehet vásárolni nyitvatartási időben (hétfőn 4-6-ig, kedden, csütörtökön és pénteken 10.00-12.00-ig), december 11-től.