ADVENT 3. VASÁRNAPJA

(december 17.)

Rorate szentmisék vannak adventben hétköznapokon a Kapucinus templomban reggel 7 órakor.

Karácsonyi vásár lesz a Bice – bócák szervezésében a Kapucinus templomban a rorate szentmisék előtt és után, valamint a Plébániatemplomban a 17-ei 11-es szentmise előtt és után.

A Meg nem született gyermek szobra és a Szent Janka kiállítás megérkezett a Plébániatemplomba, december 18-ig megtekinthető a plakáton és szórólapokon jelzett időpontokban. Ünnepélyes elköteleződésre a lelki adoptálásra a 17-ei 11 órai szentmise alkalmával lesz lehetőség.

Gyónási lehetőség lesz a szokásos lehetőségeken kívül, még a Kapucinus templomban december 21-én, csütörtökön, 16 és 17.40 között, 23-án, szombaton, 9 és dél között, a Plébániatemplomban pedig 22-én, pénteken, 16 és 18 óra között. A kapucinus templomban teljes búcsúra van lehetőség február 2-ig.

A Kapucinus templombeli szolgálattevőket – templomdíszítőinket, virágozókat, textiliázókat és takarítókat –, várjuk a sekrestyébe, 23-án az esti szentmise után.

Advent 4. vasárnapján december 24-én a miserend a következő: a Kapucinus templomban szentmise lesz reggel 8-kor és 22 órakor, a Plébániatemplomban 11 órakor és éjfélkor. Az éjféli mise előtt fél órával a Magnificat kórus ad koncertet.

A pásztorjáték a Szent Erzsébet iskola tanulóinak előadásában a Plébániatemplomban lesz december 24-én 16 órakor.

A Betlehem kiállításra készült alkotásokat még le lehet leadni a Kapucinus templomban december 23-a délelőttjéig.

Karácsonyi koncertet ad a Magnificat kórus a Kapucinus templomban december 27-én 16.30-kor.

Jótékonysági farsangi bált rendez a Katolikus Nők Köre a Művelődési Házban január 13-án 19 órától. Támogató jegyeket, belépőjegyeket a plébániairodán lehet vásárolni nyitvatartási időben (hétfőn 4-6-ig, kedden, csütörtökön és pénteken 10.00-12.00-ig), december 11-től. A bál bevételét a Plébániatemplom melletti kereszt felújítására fordítják.