ADVENT 4. VASÁRNAPJA

(december 24.)

Hálásan köszönjük mindazoknak, aki karitasz adventi tartós élelmiszer és pézadomágy gyűjtésében részt vettek. Templomainkban és a különböző helyszíneken 310 kg élelmiszer, 456 ezer Ft pénzadomány gyűlt össze. A karitasz szolgálattevői 41 élelmiszercsomagot, 33 vásárlási utalványt, játékokat, mesekönyveket vittek el lakásokba, a rászoruló családokat és egyedülállókat személyesen meglátogatva. Mór, Timárpuszta, Árkipuszta és Felsődobos területen. Isten fizesse meg a támogatóknak, hogy segítettek sok ember karácsonyát szebbé tenni.

Advent 4. vasárnapján december 24-én a miserend a következő: a Kapucinus templomban szentmise lesz reggel 8-kor és 22 órakor, a Plébániatemplomban 11 órakor és éjfélkor. Az éjféli mise előtt fél órával a Magnificat kórus ad koncertet.

A pásztorjáték a Szent Erzsébet iskola tanulóinak előadásában a Plébániatemplomban lesz december 24-én 16 órakor.

Élő betlehem készült a Plébániatemplomban. A gyerekek december 24-től felölthetik Mária és József ruháját és fényképet lehet készíteni róla díszletben, amit szívesen veszünk, ha feltöltik a szülők, elküldik a plébánia FB oldalára.

A Betlehem kiállításra készült alkotások megtekinthetők a Kapucinus templomban február 2-ig.

Az iskolai téli szünet idején a plébániairoda december 28-án és 29-én, valamint január 4-én és 5-én (csütörtöki és pénteki napokon) lesz nyitva 10 és 12 óra között.

Karácsonyi koncertet ad a Magnificat kórus a Kapucinus templomban december 27-én 16.30-kor.

Szentmise lesz a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával a Plébániatemplomban Szent Család vasárnapján december 31-én 11 órakor.

Bormegáldás lesz, a Brindisi Szent Lőrinc borlovagrend és a Borbarát hölgyek részvételével, Szent jános apostol ünnepén a Kapucinus templomban december 27-én a 18.00 órai szentmisében.

Jótékonysági farsangi bált rendez a Katolikus Nők Köre a Művelődési Házban január 13-án 19 órától. Támogató jegyeket, belépőjegyeket a plébániairodán lehet vásárolni nyitvatartási időben. A bál bevételét a Plébániatemplom melletti kereszt felújítására fordítják.