ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

(június 23.)

Június hónapban Jézus Szent Szívének litániáját imádkozzuk a Kapucinus templomban vasárnap és hétfő kivételével, csütörtökön a szentségimádás során, 17.40-től. Mindenkit szeretettel hívunk!

Bibliaóra lesz a plébánián június 25-én kedden 18 órától.

Keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztivál lesz harmadik alkalommal Bicskén, június 29-én. Részletek a plakáton és a www.cordisfesztival.hu oldalon találhatók.

Takarítónap lesz a Plébániatemplomban június 29-én szombaton. A kedves hívek a templomban kihelyezett táblázatban vagy a plébánia weboldalán tudnak feliratkozni a feladatokra.

Papszentelés lesz a Magyar Kapucinus Delegációban június 29-én Lajosmizsén, ezért aznap nem lesz szentmise a móri Kapucinus templomban, sem reggel 8-kor, sem a vasárnap előesti szentmisét, 18 órakor, nem fogjuk megtartani! Mindenkit megkérünk, hogy válasszon a vasárnapi 3 szentmise közül!

Péter fillér gyűjtés lesz templomainkban a Szentszék kiadásainak és karitatív tevékenységének segítésére június 30-án, vasárnap.

„Balakat” – azaz Bódi Mária Magdolna Szentségimádási Hétvége lesz 18 és 35 év közötti fiatalok számára Balatonfűzfőn június 27-30. között. Részletek és jelentkezési információ a plakáton és a szórólapon található.

A vértessomlói Sarlós Boldogasszony templom búcsúja – gyermeket váró, hordozó családok megáldása lesz június 29-én és 30-án. Részletek a plakáton.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron július 10. és 14. között. Részletek a plakáton.

NYÁRI VÁLTOZÁSOK: Július 1-től augusztus 5-ig nem lesz szentmise a Plébániatemplomban hétfő esténként. Július hónap vasárnapjain a Plébániatemplomban csak 11 órakor lesznek szentmisék, este hatkor nem.

A plébániairoda július hónapban kedden és csütörtökön lesz nyitva 10 és 12 óra között.

Kérjük a kedves híveket, hogy a Plébániatemplomban a szentségimádás alatt szerdánként belülről zárják az üvegajtót és csak a láthatóan imádkozni jövő embereket engedjék be.