ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

(július 2.)

Ezen a vasárnapon van a Péter fillér gyűjtés templomainkban a Szentszék kiadásainak és karitatív tevékenységének segítésére.

Nem lesznek szentmisék a Plébániatemplomban hétköznapokon július 3. és augusztus 12. között.

Nem lesznek szentmisék a Plébániatemplomban vasárnaponként 11 órakor július 2-től 30-ig.

A plébániairoda július hónapban kedden és csütörtökön lesz nyitva 9.30 és 11.30 között.

A Plébániatemplomban nyáron is lesz szentségimádás szerdánként 12 és 19 óra között.

A héten elsőcsütörtök és -péntek lesz. Elsőcsütörtökön 17 órától vezetett szentségimádás lesz rózsafüzér titokcserével, pénteken pedig virrasztás lesz Magyarországért az esti szentmise után, a szombat reggeli szentmiséig. Péter Pál atya a hónap második hetében látogatja a rábízott időseket és betegeket.

Püspök atya Ébner Vilmos atyát augusztus 1-jétől Enyingre helyezi plébánosnak. Adjunk hálát, hogy 3 éven át közöttünk élt és szolgált. Imádkozzunk érte, hogy következő szolgálati helyén jó pásztorként viselje majd gondját a rá bízottaknak. Vilmos búcsúztatása július 30-án, vasárnap lesz. Részleteket majd később közlünk ezzel kapcsolatban.

Vilmos atya távozásával közös mérlegelés alapján Tamás atya, és Péter Pál atya minden szempontot körül járva arra a döntésre jutottak, hogy a móri lelkipásztori körzet ellátásának érdekében, melybe beletartozik Mór, Pusztavám, Bokod, Dad, Kömlőd, Nagyveleg és Felsődobos, hogy Móron augusztus első vasárnapjától a 9.30-as szentmisét elhagyják. Nagyon reméljük, hogy ez a nehéz döntés nem jelenti azt, hogy a kedves hívek, akik általában a fél tízes misére járnak, elhagyják a közösségünket. Bízunk abban, hogy a szombati előesti és a három vasárnapi szentmise valamelyike alkalmas lesz ezeknek a testvéreinknek. Szíves megértésüket kérjük, és köszönjük, hogy hűségesen kitartanak hétről hétre az Úr napjának megünneplésében.