ÉVKÖZI 14. VASÁRNAP

(július 9.)

A múlt heti Péter fillér gyűjtés során 131.600 Ft gyűlt össze templomainkban. Köszönjük a hívek nagylelkű adományait.

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Közösségi Házban, július 10-én, hétfőn 16.30-kor. A közös imára mindenkit szeretettel hívnak.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről július 13-án, csütörtökön fél ötkor indul.

Tájékoztatjuk a Mária Rádió hallgatóit, hogy július 13-tól a vidéki Mária Rádió stúdiók egy része összevonásra kerül, ezért az eddigi móri adás 17.50-től 20 óráig megszűnik. Nem lesz már móri szignál és a móri hírek sem fognak már elhangzani. Ebben az idősávban heti váltásban a zalaegerszegi, ajkai és a pápai stúdiók műsorai lesznek. A kapucinus és bodajki templomból közvetített esti szentmisékről még nincs döntés. Móri vételkörzetünkben 24 órában hallgatható lesz a Mária Rádió. Kérjük, hogy továbbra is maradjanak hűségesek a Mária Rádióhoz, imáikkal és adományaikkal támogassák működését. Grüll Erzsébet köszönetet mond, hogy 11 évig szolgálhatta a Mária Rádiót és sok szép műsorral örömet szerezhetett hallgatóinak. A plébániatemplom Mária Rádiós perselyében elhelyezett pénzadományt ezután is minden hónapban továbbítani fogja.

Vilmos atya távozásával közös mérlegelés alapján Tamás atya és Péter Pál atya minden szempontot körül járva arra a döntésre jutottak, hogy a móri lelkipásztori körzet ellátásának érdekében, melybe beletartozik Mór, Pusztavám, Bokod, Dad, Kömlőd, Nagyveleg és Felsődobos, hogy Móron augusztus első vasárnapjától a 9.30-as szentmisét elhagyják. Nagyon reméljük, hogy ez a nehéz döntés nem jelenti azt, hogy a kedves hívek, akik általában a fél tízes misére járnak, elhagyják a közösségünket. Bízunk abban, hogy a szombati előesti és a három vasárnapi szentmise valamelyike alkalmas lesz ezeknek a testvéreinknek. Szíves megértésüket kérjük, és köszönjük, hogy hűségesen kitartanak hétről hétre az Úr napjának megünneplésében.