ÉVKÖZI 15. VASÁRNAP

(július 16.)

Szent Kristófot, az úton levők, az utazók védőszentjét ünnepli az Egyház július 25-én. Ezért július 22-én, szombaton, az esti szentmise után, kb. 19 órakor, a Kapucinus templom előtti téren járművek (autók, motorok, kerékpárok, stb.) megáldása lesz. Hívunk, járműveikkel, minden kedves testvért!

Jövő vasárnap a Nagyszülők és idősek világnapját tartja az Anyaszentegyház!

Kérjük, hogy akiknek a Kapucinus templomban szentmiséjük van lefoglalva vasárnapi 9.30-ra, amelyek augusztustól megszűnnek, jöjjenek be a sekrestyébe egyeztetni azok áthelyezéséről! Megértésüket köszönjük!

Hirdetjük, hogy a Mária Rádió továbbra is hallgatható a nap 24 órájában. Kérjük, hogy a móri adás megszűnése ellenére is maradjanak hűségesek a Mária Rádióhoz és imáikkal, adománnyal támogassák működését. A Plébániatemplom Mária Rádiós perselyében elhelyezett pénzadomány ezután is, havonta elutalásra kerül. A magazinokat a futárok továbbra is eljuttatják a lakásokba.

Gyalogos zarándoklatot szervezünk a „Fiatalokért” a Mór-Bodajk szakaszon, a kerékpárúton, az 1Úton Nemzetközi Jubileumi Zarándoknapon, augusztus 12-én, szombaton.

Gyülekezés a Plébániatemplomban 14.00 órakor. Zárószentmise a Bodajki Kegytemplomban 18.00 órakor. Hazautazás egyénileg.

Mindenkit szeretettel hívunk. Plakát a faliújságon.