ÉVKÖZI 23. VASÁRNAP

(szeptember 10.)

A meg nem született gyermek szobra érkezett a Székesfehérvári Egyházmegyébe szeptember 8-án. Szeptember 8-22. között minden hétköznap 9-17 óráig látogatható a szobor és a vele együtt érkező Szent Gianna (Janka) Beretta Molla, az édesanyák, az orvosok, és a meg nem született magzatok védőszentjének életét bemutató kiállítás a Szent István Bazilikában.

Megbeszélést tart a Katolikus Nők Köre a Közösségi Házban szeptember 11-én 16 órakor.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről szeptember 13-án, szerdán fél ötkor indul.

Szentmise lesz a Vendel kápolnában szeptember 16-án, 8 órakor.

Gyalogos zarándoklat lesz szeptember 16-án, szombaton a bodajki Mária napi búcsúra. Indulás a Plébániatemplomból 14 órakor. A 19 órai ünnepi szentmisét Bábel Balázs kalocsai érsek mutatja be. Hazajutás egyénileg. Mindenkit szeretettel hívunk.

Zarándoklat, imanap lesz a 40 nap az ÉLETÉRT mozgalom szervezésében Budapesten szeptember 16-án, szombaton. Részletek a plébánia fb- és weboldalán.

Újra indul a TAKI! A játékos hittanos feladványok szeptember 17-től hétről hétre elvihetők a Plébániatemplom hátsó padjairól. A megfejtéseket következő héten a TAKI feliratú dobozba várjuk vissza!

Jubiláló házaspárok hálaadó szentmiséje lesz a Plébániatemplomban szeptember 24-én 11 órakor.  Szeretettel várunk minden kerek évfordulót ünneplő párt! Jelentkezni az irodán vagy a szentmisék után a sekrestyében lehet szeptember 18-ig.

Nagyszülők autóbuszos zarándoklata lesz Alsószentivánra és Sárszentágotára október 13-án. Utazási költség 2800 Ft. Jelentkezési határidő: szeptember 30.Részletes információ a faliújságon.

Házastuning – Lelkigyakorlat lesz házaspárok számára Piliscsabán október 13. és 15. között. Részletek és jelentkezés a plébánia fb- és weboldalán.

Ifi klub lesz a Közösségi Házban 14 – 20 éves fiatalok számára szeptember 30-án, délután 5-től 8 óráig. 8 és 9 óra között gitáros dicsőítés lesz a Plébániatemplomban, melyre mindenkit szeretettel várunk.