ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP

(szeptember 17.)

 Újra indul a TAKI! A játékos hittanos feladványok ettől a vasárnaptól kezdve hétről hétre elvihetők a Plébániatemplom hátsó padjairól. A megfejtéseket következő héten a TAKI feliratú dobozba várjuk vissza!

Bérmálkozós szülőit tartunk a városi iskolás, 7. osztályos hittanosok szülei számára a Közösségi házban szeptember 22-én pénteken 16.30-kor.

Jubiláló házaspárok hálaadó szentmiséje lesz a Plébániatemplomban szeptember 24-én 11 órakor.  Szeretettel várunk minden kerek évfordulót ünneplő párt! Jelentkezni az irodán vagy a szentmisék után a sekrestyében lehet szeptember 18-ig.

Nagyszülők autóbuszos zarándoklata lesz Alsószentivánra és Sárszentágotára október 13-án. Utazási költség 2800 Ft. Jelentkezési határidő: szeptember 30.

Részletes információ a faliújságon.

Házastuning – Lelkigyakorlat lesz házaspárok számára Piliscsabán október 13. és 15. között. Részletek és jelentkezés a plébánia fb- és weboldalán.

Ifi klub lesz a Közösségi Házban 14 – 20 éves fiatalok számára szeptember 30-án, délután 5-től 8 óráig. 8 és 9 óra között gitáros dicsőítés lesz a Plébániatemplomban, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Várjuk azok jelentkezését a plébánián, vagy Tomi atyánál, akik szeretnének megismerkedni a katolikus hittel, vagy keresztelkedni, elsőáldozni, bérmálkozni. Kérjük a testvéreket, hogy szólítsák meg azokat a rokonaikat, ismerőseiket, munkatársaikat, akik nyitottságot mutatnak a hitre. Legyünk apostolok, hiszen a bérmálásban erre kaptunk kegyelmet és küldetést!