ÉVKÖZI 25. VASÁRNAP

(szeptember 24.)

Szülői értekezletet tartunk a városi iskolás, 3. osztályos hittanos gyerekek szülei számára a Közösségi Házban szeptember 26-án, kedden 16.30-kor.

A 40 nap az Életért szervezésében imaalkalmak lesznek Székesfehérváron a Szent György Kórháznál szeptember 27. és november 5. között. Részletek a plakáton.

A Szent Kereszt templom bemutatására kerül sor a Móri Bornapokon szeptember 30-án, szombaton 16 órakor.

Ifi klub lesz a Közösségi Házban 14 – 20 éves fiatalok számára szeptember 30-án, délután 5-től 8 óráig. 8 és 9 óra között gitáros dicsőítés lesz a Plébániatemplomban, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Szeptember 30-án a kapucinus templom zárva marad egész nap: délelőtt nem lesz 8 órási szentmise és szentgyónási lehetőség sem lesz; a 30-i, szombati esti szentmise a Bornap miatt kivételesen nem a Kapucinus, hanem a Plébániatemplomban lesz este 6-kor.

A Teremtés Hetét Móron október 1. és 7. között ünnepeljük. A héthez kapcsolódó imák és elmélkedések elérhetőek a teremtesunnepe.hu weboldalon és a plébánia weboldalán is. Csütörtökön a Kapucinus templomi vezetett szentség-imádás a Teremtés hetére hangolódik, illetve a 7-i szombat esti szentmise, a Kapucinus templomban egyfajta zárómiséje lesz a Teremtés hetének Móron.

Várjuk azok jelentkezését a plébánián, vagy Tomi atyánál, akik szeretnének megismerkedni a katolikus hittel, vagy keresztelkedni, elsőáldozni, bérmálkozni. Kérjük a testvéreket, hogy szólítsák meg azokat a rokonaikat, ismerőseiket, munkatársaikat, akik nyitottságot mutatnak a hitre. Legyünk apostolok, hiszen a bérmálásban erre kaptunk kegyelmet és küldetést!

A Szőlőszem kiskórus szeretettel várja az új tagokat a szentmise gitáros -énekes szolgálatára. Minden héten szerdán próbálnak a Szent Imre közösségi Házban 17.00-18.30-ig és havonta gitáros misén énekelnek a kistemplom családi miséjén.
Ha szeretnél csatlakozni énekelni, zenélni keresd Tényi Helgát, vagy írj közösségi oldalukra: Helga elérhetősége: foltoskecske@gmail.com; https://www.facebook.com/szoloszemkiskorus