ÉVKÖZI 30. VASÁRNAP

(október 29.)

A múlt heti missziós perselygyűjtés eredményeképpen templomainkból 180.285 Ft-ot továbbítottunk. Köszönjük a hívek nagylelkű adományait!

A karitasz csoport megbeszélést tart a Közösségi Házban, október 30-án, hétfőn 16.00- órakor.

Októberi rózsafüzér imádkozás lesz a Rókus kápolnában 30-án és 31-én este 5 órakor, a Kapucinus templomban 31-én, kedden, 17.25-től.

Jövő héten, az iskolai őszi szünet idején a plébániairoda kedden és csütörtökön 10 és 12 óra között lesz nyitva. Hétfőn, szerdán és pénteken zárva lesz az iroda.

November 1-je, szerda Mindenszentek ünnepe, parancsolt ünnep. Szentmise lesz a Kapucinus templomban előesti szentmiseként 31-én, és főünnepi szentmiseként elsején este 18 órakor.

November 2-a, csütörtök Halottak napja. Megemlékezés, közös imádság lesz az elhunytakért mindkét temetőben 16.30 órakor. Sírszentelést lehet kérni. Szentmise ezen a napon a Kapucinus templomban lesz este 18 órakor.

Nem lesznek reggeli szentmisék a Plébániatemplomban pénteki napokon, november 3-tól kezdve. A pusztavámi hétköznapi szentmise került át keddről erre az időpontra. Péntekenként változatlanul lesz szentmise a Kapucinus templomban este hatkor.

Elsőpénteki virrasztás lesz Magyarországért a Kapucinus templomban november 3-án, az esti szentmise után. Férfiak imaórája lesz a Plébániatemplomban november 3-án, este 8 órakor.

Gitáros szentmise lesz a Morchestra zenekar szolgálatával a Plébániatemplomban november 5-én 11 órakor.

Szeretettel hívjuk minden kedves idős testvérünket a hagyományos „Idősek délutánja” szeretetvendégségre, a Közösségi Házban, november 11-én szombaton 14 órai kezdéssel. Akinek autós szállítási igénye van, kérjük jelezze a Karitasz munkatársainak, a sekrestyékben vagy a plébániairodán.

800 éves a betlehem, hiszen Szent Ferenc 1223-ban állította fel az első betlehemet. Ebből az alkalomból szeretne kiállítást rendezni a ferences közösség a családok alkotásaiból a Kapucinus templomban. Részletek a plakáton.

Keresünk olyan testvéreket, akik a Plébániatemplomban a szerdai szentségimádásba 4 és 5 óra között rendszeresen becsatlakoznának.