ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP

(november 5.)

Nem lesznek reggeli szentmisék a Plébániatemplomban pénteki napokon, november 3-tól kezdve. A pusztavámi hétköznapi szentmise került át keddről erre az időpontra. Péntekenként változatlanul lesz szentmise a Kapucinus templomban este hatkor.

Vezetett szentségimádás és rózsafüzér titokcsere lesz a kapucinus templomban, csütörtökön november 9-én, 17 órától.

Szeretettel hívjuk minden kedves idős testvérünket a hagyományos „Idősek délutánja” szeretetvendégségre, a Közösségi Házban, november 11-én szombaton 14 órai kezdéssel. Akinek autós szállítási igénye van, kérjük jelezze a Karitasz munkatársainak, a sekrestyékben vagy a plébániairodán.

Mit tehetünk gyermekeink hitéért családi körben? – mottóval lesz lehetősége beszélgetni, tapasztalatot cserélni a hittanos gyerekek szüleinek a plébániairodán november 13-án hétfőn este fél 7 és fél 8 között.

Éjjel a vadonban: Zarándoklat lesz férfiak számára november 25-én 17 órától, melyre november 18-ig lehet regisztrálni. Részletek a plakáton és az elvihető szórólapon.

800 éves a betlehem, hiszen Szent Ferenc 1223-ban állította fel az első betlehemet. Ebből az alkalomból szeretne kiállítást rendezni a ferences közösség a családok alkotásaiból a Kapucinus templomban. Részletek a plakáton.

Keresünk olyan testvéreket, akik a Plébániatemplomban a szerdai szentségimádásba 4 és 5 óra között rendszeresen becsatlakoznának.

A Székesfehérvári Egyházmegye „Élni TELJESEN Jó” címmel országos életvédelmi napra hív mindenkit korosztálytól és életállapottól függetlenül! A program 2023. november 18-án, szombaton kerül megrendezésre Székesfehérvár belvárosában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek a plakáton!