ÉVKÖZI 32. VASÁRNAP

ÉVKÖZI 32. VASÁRNAP

(november 12.)

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Plébániatemplomban november 13-án 17 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívunk.

Mit tehetünk gyermekeink hitéért családi körben? – mottóval lesz lehetősége beszélgetni, tapasztalatot cserélni a hittanos gyerekek szüleinek a plébániairodán november 13-án hétfőn este fél 7 és fél 8 között.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről november 13-án, hétfőn fél ötkor indul.

Megbeszélést tart a Katolikus Nők Köre a Közösségi Házban november 14-én, kedden 16 órakor.

Férfiak imaórája lesz a Plébániatemplomban november 17-én, pénteken este 8 órától.

Szentmise lesz a Vendel kápolnában november 18-án szombaton reggel 8 órakor.

A Székesfehérvári Egyházmegye „Élni TELJESEN Jó” címmel országos életvédelmi napra hív mindenkit korosztálytól és életállapottól függetlenül! A program 2023. november 18-án, szombaton kerül megrendezésre Székesfehérvár belvárosában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek a plakáton!

A Karitasz javára történik a perselygyűjtés november 19-én, vasárnap.

Adventre készülődő játszóház lesz a Közösségi Házban november 25-én 9 és 11 óra között. További részletek és a következő játszóházak időpontjai a plakáton.

Éjjel a vadonban: Zarándoklat lesz férfiak számára november 25-én 17 órától, melyre november 18-ig lehet regisztrálni. Részletek a plakáton és az elvihető szórólapon.

Adventre hangoló zenés szentségimádás lesz a Plébániatemplomban november 29-én szerdán este 5 és 7 óra között.

800 éves a betlehem, hiszen Szent Ferenc 1223-ban állította fel az első betlehemet. Ebből az alkalomból szeretne kiállítást rendezni a ferences közösség a családok alkotásaiból a Kapucinus templomban. Részletek a plakáton.