ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

(január 28.)

Megbeszélést tart a Karitasz a Közösségi Házban január 29-én hétfőn délután 4 órakor.

A héten elsőcsütörtök és -péntek. Csütörtökön vezetett szentségimádás lesz rózsafüzér titokcserével a Kapucinus templomban 17 órától. Virrasztás lesz Magyarországért a Kapucinus templomban a pénteki szentmise utántól a szombat reggeli szentmiséig. Péter Pál testvér a beteg vagy idős testvéreket február 2-án, pénteken, és 8-án, csütörtökön látogatja meg.

Jézus templomban való bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe lesz február 2-án, amely könyörgő nap a szerzetesi hivatásokért. Csütörtökön, 1-én, a kapucinus testvérek és a Ferences Világi Rend együtt ünnepelnek a Kapucinus templomban a 18 órai szentmisében. Az ünnep kapcsán történő gyertyamegáldás a Kapucinus templomban lesz 2-án a 18 órai szentmisében.

Szent Balázsra emlékezünk szombaton, a szombati és a vasárnapi szentmisék kapcsán Balázs-áldás szentelményét adjuk.

Ifi klub lesz a Közösségi Házban február 9-én 18 órától.

A Házasság Hete idén február 11-18-ig tart. Ezen a héten a PÁROS LELKI BO(TO)X elnevezésű játékra hívjuk a házas- és jegyespárokat. Részletek a plakáton.

(Előre jelezzük, hogy egy közös délutánra is várjuk a párokat a Házasság Hete részeként a Közösségi Házba február 17-én, szombaton.)

Azok a jegyespárok, akik 2024-ben szeretnének egyházi házasságot kötni, szándékukat jelezzék a Plébánián. Ha tudunk a környezetünkben házasodni készülő párokról, bátorítsuk őket, hogy jelentkezzenek időben!

Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan szép hagyomány a házszentelés, ezt január hónapban, de akár egész évben kérhetjük.

Vélemény, hozzászólás?