ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

(február 4.)

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Plébániatemplomban február 5-én 17 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívunk.

Ifi est lesz 14 – 20 éves fiatalok számára a Közösségi Házban február 9-én 18 órától.

A Rózsafüzér Társulat éves találkozóját tartja a Szent Erzsébet Iskola ebédlőjében február 10-én, szombaton, melyre minden tagot szeretettel várnak. A csoportvezetőknél leadott igény szerint a szállítást biztosítják.

Gitáros szentmise lesz a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával a Plébániatemplomban február 11-én 11 órakor.

A Házasság Hete idén február 11-18-ig tart. Ezen a héten a PÁROS LELKI BO(TO)X elnevezésű játékra hívjuk a házas- és jegyespárokat. Részletek a plakáton.

Egy közös délutánra is várjuk a párokat a Házasság Hete részeként a Közösségi Házba február 17-én, szombaton. Részletek a plakáton.

Azok a jegyespárok, akik 2024-ben szeretnének egyházi házasságot kötni, szándékukat jelezzék a Plébánián. Ha tudunk a környezetünkben házasodni készülő párokról, bátorítsuk őket, hogy jelentkezzenek időben!

Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan szép hagyomány a házszentelés, ezt január hónapban, de akár egész évben kérhetjük.

A Katolikus Nők Köre jótékonysági bál bevétele a költségek levonása után 600.000 Ft volt. A tavalyról megmaradt összeggel együtt így 858.000 Ft áll rendelkezésre a templom melletti kereszt felújítására. Az árajánlatkérések folyamatban vannak.

Vélemény, hozzászólás?