ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

(február 5.)

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Közösségi Házban február 6-án hétfőn 16 órakor.

Péter Pál testvér a hónap második hetében, 9-én és 10-én fogja látogatni az idős és beteg testvéreket.

Szülői értekezlet lesz az idén elsőáldozásra készülő gyermekek szülei számára a Közösségi Házban február 9-én 16.30-kor.

Férfiak imaórája lesz a plébánián február 10-én 20 órakor.

1948. február 13-ától kezdve 436 móri sváb család, összesen 1349 személy elűzésére került sor. Erre a tragédiára emlékezünk a Kapucinus templomban február 12-én a 8 órai szentmisében.

Farsangi bált rendez a Katolikus Nők Köre a Művelődési Házban február 18-án 20 órától. Támogató jegyeket, belépőjegyeket a plébániairodán lehet vásárolni nyitvatartási időben.

 Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan szép hagyomány a házszentelés, ezt január hónapban, de akár egész évben kérhetjük.

A plébániairoda vezetékes telefonszáma megszűnt. Ügyintézésre irodaidőben a 30/975-2726-os mobilszámon van lehetőség.

Többen jelezték, hogy fizikai állapotuk miatt nem tudnak a vasárnapi szentmisére eljutni. Ezért várjuk azok jelentkezését, akik vállalják, hogy autóval elhozzák a környékükön lakó testvéreket, akik ezt kérik. A jelentkezést névvel, lakcímmel, telefonszámmal kérjük leadni a sekrestyékben, mindazoktól, akik kérik és akik vállalják a szállítást. A szervezést a Karitász munkatársai végzik.

Köszönjük Szabó Margitnak a móri karitász vezetését, melyet 16 éven át végzett. Isten fizesse meg a szolgálatát, és áldja meg életét! Döntését hosszú gondolkodás előzte meg, de bölcsességét dicséri, hogy felismerte az időt, amikor a stafétát át tudta adni másnak. Mostantól Grüll Józsefné Erzsébet veszi át a karitász vezetését. Az ő munkájára is Istenünk áldását kérjük!

FELHÍVÁS: A Házasság Hetéhez kapcsolódóan szeretnénk lehetőséget biztosítani a pároknak kapcsolatuk megújításához. Ehhez készítettünk egy programajánló füzetet, amely mától elvihető a templomokból vagy letölthető a plébánia weboldaláról. A részvétel leírása és menete az elvihető füzetben található. Szeretettel buzdítunk a részvételre korosztálytól függetlenül minden párt! A kitöltött füzetet és a képeslap méretű közös fotót február 19-re, a házaspárok miséjére kérjük visszahozni. A párok megáldása a Kapucinus templomban a vasárnapi miséken, a Plébániatemplomban pedig a 11 órai szentmisén lesz, február 19-én.