ÉVKÖZI 6. VASÁRNAP

(február 12.)

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről január 13-án, hétfőn fél ötkor indul.

Bibliaóra lesz a plébánián Tamás atyával február 16-án, csütörtökön este 6 órától. Mindenkit szeretettel vár.

Szentmise lesz a Rókus kápolnában február 18-án reggel 8 órakor.

Játszóházba várják a leendő elsősöket és szüleiket a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskolában február 18-án szombaton 9 és 11 óra között.

Gitáros szentmise lesz a Kapucinus templomban, február 18-án, szombaton, 18 órakor.

Farsangi bált rendez a Katolikus Nők Köre a Művelődési Házban február 18-án 20 órától. Támogató jegyeket, belépőjegyeket a plébániairodán lehet vásárolni nyitvatartási időben.

A plébániairoda vezetékes telefonszáma megszűnt. Ügyintézésre irodaidőben a 30/975-2726-os mobilszámon van lehetőség.

Többen jelezték, hogy fizikai állapotuk miatt nem tudnak a vasárnapi szentmisére eljutni. Ezért várjuk azok jelentkezését, akik vállalják, hogy autóval elhozzák a környékükön lakó testvéreket és azok jelentkezését is, akik az autós szállítást kérik. A jelentkezést névvel, lakcímmel, telefonszámmal kérjük leadni a sekrestyékben, mindazoktól, akik vállalják a szállítást és akik kérik a szállítást. A szervezést a Karitász munkatársai végzik. 

Jó állapotú babakocsit keresünk. A felajánlást a sekrestyékben lehet megtenni.

FELHÍVÁS: A Házasság Hetéhez kapcsolódóan szeretnénk lehetőséget biztosítani a pároknak kapcsolatuk megújításához. Ehhez készítettünk egy programajánló füzetet, amely elvihető a templomokból vagy letölthető a plébánia weboldaláról. A részvétel leírása és menete az elvihető füzetben található. Szeretettel buzdítunk a részvételre korosztálytól függetlenül minden párt! A kitöltött füzetet és a képeslap méretű közös fotót február 19-re, a házaspárok miséjére kérjük visszahozni. A párok megáldása a Kapucinus templomban a vasárnapi miséken, a Plébániatemplomban pedig a 11 órai szentmisén lesz, február 19-én.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.