Akik csatlakoznának a HÍD naphoz, kérjük személyenként jelentkezzenek az alábbi gombra kattintva:

…vagy a templomainkban kihelyezett papíros nyomtatványon.

Hasznos információk a HÍD Közösségi Naphoz

– ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ: kérjük egyesével regisztráljon mindenki a megadott online felületen a Plébánia honlapján a rendezvény előtt: www.moriplebania.hu vagy közvetlenül ezen a linken: https://forms.gle/QqcfZCfBzzrRb7xt5 vagy papír alapon a templomokban kihelyezett jelentkezési lapokon, ha nem jön el az egész napra akkor is.

A KÖZÖSSÉGI NAP FŐBB HELYSZÍNEI: a Közösségi Ház (+ Kapucinus udvar), a Kapucinus templom és a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola (mindenhol kint lesznek a programok, hogy mit merre találtok).

INFORMÁCIÓK: KEZDÉS 9 ÓRAKOR AZ ISKOLA UDVARÁN (a hátsó kapu felől lehet csak bejutni). A köszöntő után 9.15-től az iskolánál szóban is elmondjuk a nap programját, de minden asztalnál lesz kint program és lehet kérdezni. Láthatjátok, hogy melyik program kinek szól, vannak családoknak, gyerekeknek, felnőtteknek szóló programok, de a legtöbb mindenkinek! A nap Kapucinus templomban ZÁRUL a 16.00-17.00-ig tartó szentmisével.

PARKOLÁS: aki autóval érkezik a Szent Erzsébet Kat. Általános Iskola parkolójában, a Kapucinus templom előtti parkolóban és a Posta előtti parkolóban tud parkolni. A Kapucinus udvarba, a Közösségi Ház környékére kérjük ne álljon senki a programhelyszínek miatt 9.00 és 17.00 között.

MOSDÓK: a Szent Erzsébet Általános Iskolában és a Közösségi Házban.

BABA-MAMA SZOBA: az iskola egyik termében, ki lesz plakátolva.

MIT HOZZATOK MAGATOKKAL? Hasznos lehet, ha van nálatok sapka, naptej a nap ellen, egy takaró, ha valamelyik állomáson megpihennétek. A templomban jól jöhet a réteges öltözködés. Pénzt: a kávéterasz és teaházhoz és adományokat fogadunk el az ebédhez.

ÚTLEVELES JÁTÉKOS VETÉLKEDŐ: 9.30-11.30-ig játékos vetélkedővel készülnek közösségeink (Közösségi Ház, Kapucinus kert és a Kapucinus templom melletti park), de arcfestés az iskola udvarán melyért szintén pecsétet lehet kapni. 5 db pecsétet kell legalább összegyűjteni csapatonként a meglepi ajándékhoz. Ajándékok átvehetők a Közösségi Házban Helgánál.

Pecsételő helyszínek: Cserkészek a templom melletti parkban, Bice-bócák a köziháznál, Kézműveskedés a köziháznál, Férfias kihívások a kapucinus kertben, Arcfestés az iskolaudvaron.

KÁVÉTERASZ és TEAHÁZ: Az iskola udvarán található majd ez kellemes hely, lehet itt kávét, teát, szörpöt vásárolni és lesz sütemény is. A Híd közösségi napon az az öröméneklésen, szentmisén kívül (az Örömének 15.00-kor, a szentmise: 16.00-kor kezdődik a Kapucinus templomban, ekkora az iskola és a köziház is zárva lesz) a KÁVÉTERASZT ÉS TEAHÁZAT MINDIG nyitva találjátok! Süteményfelajánlást szívesen fogad aznap a Kávéterasz! Itt mindent meg tudtok kérdezni a rendezvény alatt, ha kérdésetek lenne.

EBÉD: 12.00-13.30-ig tart. A Móri Szent Erzsébet Karitasz, Női Kör és Tűzben Edzett Férfikör szolgálatával készülnek el a finom ebédek. Hogy megfelelő mennyiségben tudjunk készülni, fontos tudnunk a létszámot, ehhez kérjük a regisztrációt. Lesz vegetáriánus étel is.

Programjaink