HÚSVÉT 2. VASÁRNAP

Egyházi hozzájárulás befizetésére lesz lehetőség templomainkban, április 15-én és 16-án. A Kapucinus templomban a szombat esti 6-os, vasárnap reggel 8-as és fél 10-es szentmisék előtt és után. A Plébániatemplomban vasárnap a 11-es és az esti 6-os szentmisék előtt és után.

Papírgyűjtést szervez a karitasz a kapucinus udvarban április 22-én 8-14 óra között. Kartonpapírt nem vesznek át. Akinek segítségre van szüksége a papír elszállításához, kérjük, jelezze a Karitasz munkatársainál.

Gitáros szentmise lesz a Kapucinus templomban a 4,12 gitáros zenekar szolgálatával április 22-én 18 órakor és a Plébániatemplomban a Szőlőszem kiskórus szolgálatával április 23-án 11 órakor. A plébániatemplomi szentmisére kiemelten hívjuk és várjuk a Szent Erzsébet Iskola tanulóit, a cserkészeket és a családokat.

Koncertet ad a budakeszi Zákányi Zsolt Református Vegyeskar a Plébániatemplomban április 23-án 17 órakor. Fellép a Szent Erzsébet R.K.Á. Iskola kórusa is. Részletek a plakáton.

Buszos zarándoklatot szervezünk a Kossuth téri pápai szentmisére április 30-án. Jelentkezni 3500 Ft/fő befizetésével Freyné Pratsler Anikónál (30/3478-362, hétköznap csak 16 óra után) vagy a móri plébániairodán lehet.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.

Templom körüli fűnyírásra várjuk a jelentkezőket. Feliratkozni a plébánia weboldalán található táblázatban lehet.

A Székesfehérvári Egyházmegye karizmatikus közösségeinek találkozója lesz Bicskén, május 1-jén. Részletek és program a plakáton és a szórólapon.