HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA

(április 21.)

A mai perselygyűjtés az egyházmegye javára történik templomainkban. Az idei évben ezt a gyűjtést az egyházmegye a Karitász RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia új épületének felújítására fordítja.

A Kapucinus templom zárva lesz 21-e reggeltől a 27-e esti szentmiséig. Nem lesz sem szentmise, sem szentségimádás április 22-től 26-ig, és 27-e reggel.

Bérmálkozás lesz a Plébániatemplomban április 28-án 10 órakor. Ezen a vasárnapon nem lesz szentmise a Plébániatemplomban 11 órakor.

Öröméneklést szervezünk a II. Híd-napra, erre egy kórust szeretnénk összehívni. Szeretettel várunk minden énekelni szerető testvért a kórusba! Próba a Szent Imre Közösségi Házban lesz április 30-án, kedden, 18 órakor. Az előkészületi munkák segítése miatt szeretnénk kérni, hogy regisztráljon, aki jön. Ezt online is megteheti, link a plébánia facebook oldalán megtalálható, de hátul papír alapon is van rá lehetőség.

A Székesfehérvári Egyházmegye Karizmatikus Közösségeinek találkozója lesz Alcsútdobozon május 1-jén. Részletek a plakáton.

Autóbuszos zarándoklatot hirdetünk Celldömölkre, a móriak és pusztavámiak búcsújára megfelelő létszám esetén, május 12-én. Jelentkezni az 5000 Ft utazási költség befizetésével május 3-ig lehet, a plébánia irodán, Grüll Erzsébetnél és Buderer Ferencnénél.

Napközis hittantáborba várjuk a 3. – 8. osztályos gyerekeket július 2-6-ig a pusztavámi plébánián. Részletek a hátul kihelyezett plakáton és a szórólapon találhatók.

Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a plébániatemplom udvarán és a Szent Rókus kápolna előtti keresztek várhatóan júniusban készülnek el. Ezek költsége 3 millió forint, melyhez várjuk a kedves hívek adományait. Adományt a templomokban kihelyezett perselyekbe és a plébániahivatalban lehet leadni. Részletesebb tájékoztatást a templomok hirdetőtábláin lehet olvasni.

A plébániairoda pénteki nyitvatartása megszűnt. Ügyeket intézni hétfőn 4 és 6, kedden és csütörtökön pedig 10 és 12 óra között lehet.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót vagy a Bice-bóca Egyesületet.