HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

(április 28.)

Megbeszélést tart a Karitasz csoport a Közösségi házban, április 29-én, hétfőn 16 órakor, a Katolikus Nők Köre szintén a Közösségi házban, április 30-án, kedden 16 órakor

Öröméneklést szervezünk a II. Híd-napra, erre egy kórust szeretnénk összehívni. Szeretettel várunk minden énekelni szerető testvért a kórusba! Próba a Szent Imre Közösségi Házban lesz április 30-án, kedden, 18 órakor. Az előkészületi munkák segítése miatt szeretnénk kérni, hogy regisztráljon, aki jön. Ezt online is megteheti, link a plébánia facebook oldalán megtalálható, de hátul papír alapon is van rá lehetőség.

„Igent mondok” címmel online lelkigyakorlatot indít a Jézus Szíve Társasága nők számára május hónapban. Jelentkezni az sjc.hu/igent-mondok-2024 oldalon lehet.

A Székesfehérvári Egyházmegye Karizmatikus Közösségeinek találkozója lesz Alcsútdobozon május 1-jén. Részletek a plakáton.

Májusi litánia lesz egész hónapban, május 1-jétől kezdve a Rókus kápolnában minden este 6 órakor. Az imára mindenkit szeretettel hívnak.

A héten elsőcsütörtök és -péntek. Csütörtökön a Rózsafüzér Társulat jelenlétével vezetett szentségimádás és titokcsere lesz a Kapucinus templomban 17 órától. Virrasztás lesz Magyarországért elsőpénteken az esti szentmise utántól a szombat reggeli szentmiséig a Kapucinus templom Szent Lipót kápolnájában.

Péter Pál testvér 2-án csütörtökön és 10-én pénteken látogatja a betegeket.

Édesanyák megáldása és gitáros szentmise lesz a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával a Plébániatemplomban május 5-én vasárnap 11 órakor.

Fogyatékkal élők napja lesz a Szent István parkban május 11-én 10 és 16 óra között. Részletek a plakáton.

Autóbuszos zarándoklatot hirdetünk Celldömölkre, a móriak és pusztavámiak búcsújára megfelelő létszám esetén, május 12-én. Jelentkezni az 5000 Ft utazási költség befizetésével május 3-ig lehet, a plébánia irodán, Grüll Erzsébetnél és Buderer Ferencnénél.

Napközis hittantáborba várjuk a 3. – 8. osztályos gyerekeket július 2-6-ig a pusztavámi plébánián. Részletek a hátul kihelyezett plakáton és a szórólapon találhatók.

Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a plébániatemplom udvarán és a Szent Rókus kápolna előtti keresztek várhatóan júniusban készülnek el. Ezek költsége 3 millió forint, melyhez várjuk a kedves hívek adományait. Adományt a templomokban kihelyezett perselyekbe és a plébániahivatalban lehet leadni. Részletesebb tájékoztatást a templomok hirdetőtábláin lehet olvasni.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót vagy a Bice-bóca Egyesületet.