HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

(május 7.)

Májusi, lorettói litániát imádkozunk a Kapucinus templomban, május hónapban vasárnap, hétfő és csütörtök kivételével, 17.35-től. A Rókus kápolnában pedig minden este 6 órakor. Mindenkit szeretettel hívunk!

 A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Közösségi Házban, május 8-án, hétfőn 16.30-kor. A közös imára mindenkit szeretettel hívnak.

Megbeszélést tart a Karitasz csoport a Közösségi házban május 9-én, kedden 17 órakor

Személyes találkozóra hívjuk az „Igent mondok” online lelkigyakorlaton részt vevő nőket a Plébániatemplomba május 9-én, kedden este 6-tól 7 óráig.

Bibliaóra lesz Tamás atyával a plébánián május 11-én, csütörtökön este 6-tól 8-ig.

Ifi est lesz a Közösségi házban május 13-án délután 5 órától 9-ig.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről május 13-án, szombaton fél ötkor indul.

Egyházmegyei gyűjtés történik templomainkban, a május 14-ei szentmiséken.

A Fogyatékkal Élők Napja ebben az évben május 20-án kerül megrendezésre. Részletek és program a plakáton. (falvakban is)

Busz indul a móriak fogadalmi zarándoklatára Celldömölkre május 21-én vasárnap. Jelentkezni a 3600 Ft-os részvételi díjbefizetésével Buderer Ferencnénél vagy a plébániairodán lehet.

Egyházközségi családi napot szervezünk június 3-án a móri plébánia közösségei és családjai számára. A Szent Erzsébet iskolába, a Kapucinus templomba és a Közösségi Házba egész napos színes programokra hívunk minden kedves érdeklődőt.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.