HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

(május 5.)

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Plébániatemplomban május 6-án, hétfőn, 17 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívunk.

Májusi litánia van egész hónapban a Szent Rókus kápolnában minden este 6 órakor; a Kapucinus templomban hétfő, csütörtök és vasárnap kivételével 17.40-től. Az imára mindenkit szeretettel hívnak.

Ifi est lesz 14 – 20 éves fiatalok számára a Közösségi Házban május 10-én 18 órától.

Személyes találkozóra várjuk az Igent mondok online női lelkigyakorlat résztvevőit a Plébániatemplomban május 10-én 18.30-kor.

Fogyatékkal élők napja lesz a Szent István parkban május 11-én 10 és 16 óra között. Részletek a plakáton.

A celldömölki kerékpáros zarándokok ebben az évben is imádkoznak az úton. A celli Szűzanyához megfogalmazott imakéréseiket a kedves testvérek elhelyezhetik a templomokban, az erre kijelölt Imakérés dobozokban.

Az autóbusz a celldömölki zarándoklatra a Kapucinus térről május 12-én reggel 7 órakor indul.

Ezen a 12-ei vasárnapon nem lesz szentmise a Plébániatemplomban 11 órakor.

Napközis hittantáborba várjuk a 3. – 8. osztályos gyerekeket július 2-6-ig a pusztavámi plébánián. Részletek a hátul kihelyezett plakáton és a szórólapon találhatók.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót vagy a Bice-bóca Egyesületet.