HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

(május 14.)

Egyházmegyei gyűjtés történik templomainkban ezen a hétvégén.

Májusi, lorettói litániát imádkozunk a Kapucinus templomban, május hónapban vasárnap, hétfő és csütörtök kivételével, 17.35-től. A Rókus kápolnában pedig minden este 6 órakor. Mindenkit szeretettel hívunk!

Májusi litániára, közös imára hívjuk az online Imacsoport tagjait a Kapucinus templomba május 16-án, kedden 17.35-től.

Személyes találkozóra hívjuk az „Igent mondok” online lelkigyakorlaton részt vevő nőket a Plébániatemplomba május 16-án, kedden este 6-tól 7 óráig.

A Fogyatékkal Élők Napja ebben az évben május 20-án kerül megrendezésre. Részletek és program a plakáton.

Élő rózsafüzér zarándoklat lesz hazánkért, a békéért, Budapestért, és a Budapest körül élőkért 2023. május 20-án, szombaton. Bővebb információ a www.elorozsafuzer.hu oldalon.

Megfelelő számú jelentkező esetén busz indul a móriak fogadalmi zarándoklatára Celldömölkre a Kapucinus térről május 21-én vasárnap reggel 7 órakor. Jelentkezni a 3600 Ft-os részvételi díjbefizetésével Buderer Ferencnénél vagy a plébániairodán lehet május 17-e, szerdáig. A fogadalmi szentmise 10 órakor kezdődik, a litánia 13 órakor. Imaszándékaikat a kerékpáros zarándokok magukkal viszik és az útjuk során imáikba foglalják. Az imaszándékokat a kihelyezett dobozokban helyezhetik el  a kapucinus templomban május 18-ig, a csütörtöki esti szentmiséig, a plébánia templomban 19-ig, a péntek reggeli szentmiséig Még néhány fő csatlakozhat a 19-én induló kerékpáros zarándokohoz. Jelentkezni Virág Péternél lehet.

Nem lesznek sem szentmisék, sem egyéb liturgiák a Kapucinus templomban 23-a és 26-a között (kedd, szerda, csütörtök, péntek).

Takarítónap lesz a Plébániatemplomban május 27-én szombaton. A kedves hívek a templomban kihelyezett táblázatban vagy a plébánia weboldalán tudnak feliratkozni a feladatokra.

Egyházközségi napot szervezünk június 3-án a móri plébánia közösségei és családjai számára. Egész napos, több helyszínen zajló színes programokra hívunk minden kedves érdeklődőt. Részletek a plakáton és a plébánia internetes felületein.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.