HÚSVÉTVASÁRNAP

(március 31.)

 Szentmisék lesznek Húsvéthétfőn a Kapucinus templomban reggel 8, a Plébániatemplomban pedig 11 órakor.

A héten lesz elsőcsütörtök és -péntek. Elsőcsütörtökön vezetett szentségimádás lesz rózsafüzér titokcserével a Kapucinus templomban 17 órától. Elsőpénteken virrasztás lesz Magyarországért a Kapucinus templom Szent Lipót kápolnájában a pénteki szentmise utántól.

Elsőcsütörtök és -péntek látogatja a betegeket Péter Pál testvér.

Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a plébániatemplom udvarán és a Szent Rókus kápolna előtti keresztek várhatóan júniusban készülnek el. Ezek költsége 3 millió forint, melyhez várjuk a kedves hívek adományait. Adományt a templomokban kihelyezett perselyekbe és a plébániahivatalban lehet leadni. Részletesebb tájékoztatást a templomok hirdetőtábláin lehet olvasni.

Április hónaptól kezdve a plébániairoda pénteki nyitvatartása megszűnik. Ügyeket intézni hétfőn 4 és 6, kedden és csütörtökön pedig 10 és 12 óra között lehet.

Cserkész és családi gitáros szentmise lesz a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával a Plébániatemplomban április 7-én 11 órakor.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót vagy a Bice-bóca Egyesületet.

Hálásan köszönjük a nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés során a templomainkban összegyűlt 260 kg élelmiszer- és 165.890 Ft pénzadományt. A karitasz csoport tagjai 50 családot, egyedülállót látogattak meg és adták át az élelmiszercsomagokat.