HÚSVÉTVASÁRNAP

Szentmisék lesznek Húsvéthétfőn a Kapucinus templomban reggel 8, a Plébániatemplomban pedig 11 órakor.

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik  a Közösségi Házban, április 11-én, kedden 4 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívnak.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről április 13-án, csütörtökön fél ötkor indul.

Csütörtökön a Kapucinus templomban 17 órától vezetett szentségimádás lesz, rózsafűzér titokcserével. Pénteken a Kapucinus templom kápolnájában virrasztás lesz Magyarországért az Esti dicsérettől a szombat reggeli dicséret imájáig. A virrasztásra a bejutás a templom homlokzata felől csengővel lesz. Csütörtökön és pénteken meglátogatjuk idős vagy beteg testvéreinket.

Élet a Szentlélekben címmel szemináriumot szervez az Effeta Közösség Székesfehérváron, április 13-tól 10 héten át. Részletek a plakáton.

Szentmise lesz a Rókus kápolnában április 15-én reggel 8 órakor.

Ünnepi szentmisét tart Barsi Balázs atya a Bodajki Mindenkor Segítő Szűz Mária – kegyhelyen április 15-én 10 órakor. Részletek a plakáton.

Egyházi hozzájárulás befizetésére lesz lehetőség templomainkban, április 15-én és 16-án. A Kapucinus templomban a szombat esti 6-os, vasárnap reggel 8-as és fél 10-es szentmisék előtt és után. A Plébániatemplomban vasárnap a 11-es és az esti 6-os szentmisék előtt és után.

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik a Karitasz „Tartós szeretet” Nagyböjti segélyprogramot élelmiszerrel vagy pénzadománnyal támogatták. Isten fizesse meg nagylelkűségüket! 200 kg élelmiszer és 356.600 Ft gyűlt össze. A karitasz munkatársai kiosztották a rászoruló családoknak az élelmiszercsomagokat és a központtól kapott konzerveket.

Papírgyűjtést szervez a karitasz a kapucinus udvarban április 22-én 8-14 óra között. Kartonpapírt nem vesznek át.

Koncertet ad a budakeszi Zákányi Zsolt Református Vegyeskar a Plébániatemplomban április 23-án 17 órakor. Részletek a plakáton.

Buszos zarándoklatot szervezünk a Kossuth téri pápai szentmisére április 30-án. Jelentkezni 3500 Ft/fő befizetésével Freyné Pratsler Anikónál (30/3478-362, hétköznap csak 16 óra után) vagy a móri plébániairodán lehet.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.

Templom körüli fűnyírásra várjuk a jelentkezőket. Feliratkozni a plébánia weboldalán található táblázatban lehet.