KRISZTUS A MINDENSÉG KIRÁLYA

VASÁRNAP

(november 26.)

A Karitasz javára történt perselygyűjtés során 277.960 Ft gyűlt össze templomainkban. Hálásan köszönjük hívek nagylelkű adományait!

Adventre hangoló zenés szentségimádás lesz a Plébániatemplomban november 29-én szerdán este 5 és 7 óra között.

Férfiak imaórája lesz a Plébániatemplomban december 1-én, pénteken este 8 órától.

Első pénteken virrasztás lesz Magyarországért a Kapucinus templomban a szentmise után a szombat reggeli szentmiséig.

Mikulásváró adventi játszóház lesz a Radnóti iskolában december 2-án 9 és 11 óra között. További részletek és a következő játszóházak időpontjai a plakáton.

Gitáros szentmise lesz a Morchestra zenekar szolgálatával a Plébániatemplomban december 3-án, 11 órakor.

A karitasz „TÁRJÁTOK KI SZÍVETEKET” felhívással adventi adománygyűjtést szervez december 2- és december 17-e között. A tartós élelmiszert elhelyezhetik a templomainkban kitett kosarakba, a pénzadományt a karitasz perselyekbe. Legyen ünnep mindenki karácsonya!  Kérjük, hogy aki környezetében nehéz helyzetben levő családról vagy egyedülállóról tud, jelezze a Plébánia irodában, a karitasz facebook oldalán üzenetben, vagy személyesen a szolgálattevőknél!

Játék- és könyvbörze lesz a plébániairodán december 3-án, vasárnap, a 11-es szentmise után. Szeretettel fogadjuk a jó állapotú, használható és ajándékozható játékokat, könyveket a plébánia irodájában nyitvatartási időben december 1-ig, illetve a börze napján! Mindenkit szívesen látunk, bárki igény szerint válogathat és cserélhet vagy elvihet tovább ajándékozás céljából az összegyűlt tárgyakból! Szeretnénk ezzel a lehetőséggel egy teremtésvédelmi és pénztárcakímélő megoldást kínálni, a karácsonyi ajándékozást megkönnyíteni. A helyszínen kihelyezett gyűjtődobozba dobott adománnyal hozzájárulhatunk a rászorulók megsegítéséhez, amit a Karitász közvetítésével továbbítunk!