NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA

(február 26.)

 A betegek szentségének kiszolgáltatására Nagyböjt első vasárnapján, február 26-án kerül sor. A Kapucinus templomban a vasárnap reggeli 8 órai, a Plébániatemplomban az esti 6 órai szentmisén. A betegek szentségét felveheti minden 60 év feletti katolikus testvér, aki a kegyelem állapotában van.

A perselygyűjtés templomainkban ezen a vasárnapon a katolikus iskolák javára történik.

Nem lesz szentmise a Plébániatemplomban 27-én, hétfőn este.

Megbeszélést tart a Karitasz csoport a Közösségi Házban, február 27-én, hétfőn, 16 órakor.

Megbeszélést tart a Katolikus Nők Köre a Közösségi Házban február 28-án, kedden 16 órakor.

 A héten első csütörtök és péntek. Vezetett szentségimádás lesz titokcserével a Kapucinus templomban csütörtökön 17 órától. Virrasztás lesz Magyarországért a Kapucinus templom kápolnájában a péntek esti szentmise után a szombat reggeli szentmiséig. Meglátogatjuk idős és beteg testvéreinket.

Bibliaóra lesz a plébánián Tamás atyával március  2-án, csütörtökön este 6 órától. Mindenkit szeretettel vár.

Keresztutat járunk a Karitasz szolgálatával a Kapucinus templomban március 3-án, pénteken 17 órától.

Gitáros szentmise lesz a Morchestra zenekar szolgálatával a Plébánia-templomban, március 5-én vasárnap, 11 órakor.

Tájékoztatjuk a kedves testvéreket, hogy Móri Szent Erzsébet Katolikus Karitasz néven elindult a helyi Karitasz facebook oldala. Ezen mindenki számára követhetőek felhívásaik, a segélyprogramok és üzenetben jelezni lehet tárgyi felajánlásokat, támogatási kéréseket. A templomi bemutatkozó tablón, illetve a faliújságon megtalálható minden egyéb elérési lehetőség. 

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.

Vélemény, hozzászólás?