NAGYBÖJT 2. VASÁRNAPJA

(március 5.)

 

A múlt vasárnapi perselygyűjtés során a Plébániatemplomban 136.635 Ft gyűlt össze a katolikus iskolák javára. Köszönjük a hívek nagylelkű adományait!

 

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Közösségi Házban március 6-án 16 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívnak!

 

 

Keresztutat járunk a Rózsafüzér Társulat szolgálatával a Kapucinus templomban március 10-én, pénteken 17 órától.

 

 

Zarándoklatot szervez férfias kihívásokkal a Tűzben Edzett Férfikör március 18-án szombaton reggeltől kora délutánig. Hívunk minden férfit, aki elég bátor szembenézni keresztjével. Helyszín és részletes információk jövő héten.

 

Március 12. és 19. között kerül megrendezésre a Katolikus Karitasz országos tartós- élelmiszergyűjtő akciója a „Tartós szeretet”. Templomainkban március12-től március 26-ig várjuk a tartós élelmiszereket a kihelyezett kosarakba, vagy pénzadományt a Karitasz perselybe.

 

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.

 

 

Lelkigyakorlat – sorozatot szervez az Emmánuel Közösség elváltaknak és egyedülálló szülőknek. Részletek a plakáton.