NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA

(március 10.)

A perselygyűjtés során a katolikus iskolák javára 61.300 Ft gyűlt össze a Kapucinus templomban. Köszönjük a hívek nagylelkű adományait.

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Plébániatemplomban március 11-én, hétfőn, 17 órakor. A közös imára mindenkit szeretettel hívunk.

A bodajki fatimai imaórára a busz a Kapucinus térről március 13-án, szerdán, fél ötkor indul.

Keresztutat járunk a Kapucinus templomban, a Ferences Világi Rend szolgálatával, március 15-én, pénteken 17.00 órától.

Szentmise lesz a Szent Vendel kápolnában március 16-án, szombaton, reggel 8 órakor.

Gitáros szentmise lesz a 412 zenekar szolgálatával a Kapucinus templomban március 16-án este 6 órakor, a Plébániatemplomban pedig a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával 17-én 11 órakor.

Ezen a vasárnapon (17-én) a közelgő Szent József nap alkalmából megáldjuk majd az édesapákat, nagypapákat.

Egyházmegyei gyűjtés lesz templomainkban a Szentföld javára március 17-én.

Nagyböjti lelkigyakorlat lesz a Kapucinus templomban Medveczky Miklós atyával március 18-19-20-án az esti 6 órai szentmisék keretében és nagyböjti lelki nap lesz a Szent Erzsébet Iskola étkezőjében Jármi Zoltán atyával március 23-án 14 és 18 óra között.

A Győri Székesegyházbaszervezett buszos zarándoklat megfelelő számú érdeklődő hiányában ELMARAD!

Április hónaptól kezdve a plébániairoda pénteki nyitvatartása megszűnik. Ügyeket intézni hétfőn 4 és 6, kedden és csütörtökön pedig 10 és 12 óra között lehet.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.

Telefonnal (QR kóddal) leolvasható hangzó és olvasható keresztúti elmélkedéseket helyeztek el bérmálkozásra készülő fiataljaink a Kálvária temető stációin. Szeretettel ajánljuk egyéni imádkozásra ezt a lehetőséget.