NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA

(március 19.)

A héten hétfőn Szent József, Szűz Mária jegyese főünnepét tartjuk, szentmisét a Plébánia templomban 18 órakor ünneplünk, szombaton Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony) főünnepét tartjuk, szentmisét a Kapucinus templomban reggel 8 órakor ünneplünk.

Keresztutat járunk a Női kör szolgálatával a Kapucinus templomban március 24-én, pénteken 17 órától.

Gitáros szentmise lesz Plébániatemplomban a Szőlőszem kiskórus szolgálatával március 29-én 11 órakor. Kiemelten hívjuk és várjuk a Szent Erzsébet Iskola tanulóit, a cserkészeket és a családokat.

Nagyböjti lelkigyakorlatos szentmisékre hívunk mindenkit szeretettel március 29, 30, 31-én, szerdán, csütörtökön és pénteken este 6 órától. A szentmiséket Tornyai Gábor öreghegyi plébános atya fogja tartani; a Kapucinus templomban.

Ifi est lesz a Közösségi Házban április 1-jén 17 órától.

A nagyböjti tartós élelmiszer és adomány gyűjtés templomainkban március 26-ig tart. Kérjük,  aki környezetében rászoruló családról, egyedülállóról tud, jelezze a plébánia irodában vagy a karitasz munkatársainál, hogy élelmiszercsomag-támogatásban részesülhessenek. Elérhetőségek a templomi faliújágon és üzenetben a karitasz facebook oldalán.

Buszos zarándoklatot szervezünk a Kossuth téri pápai szentmisére április 30-án. Jelentkezni 3500 Ft/fő befizetésével Freyné Pratsler Anikónál (30/3478-362, hétköznap csak 16 óra után) vagy a móri plébániairodán lehet.

Napközis hittantábort szervezünk a pusztavámi plébániára június 27. és július 1. között. Harmadiktól nyolcadik osztályig várjuk a jelentkezéseket. Szórólap és plakát a faliújságnál található.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.