NAGYBÖJT 5. VASÁRNAPJA

(március 17.)

Egyházmegyei gyűjtés van ezen a vasárnapon templomainkban a Szentföld javára.

Nem lesz szentmise a Plébániatemplomban 18-án este 6 órakor.

Nagyböjti lelkigyakorlat lesz a Kapucinus templomban Medveczky Miklós atyával március 18-19-20-án az esti 6 órai szentmisék keretében és nagyböjti lelki nap lesz a Szent Erzsébet Iskola étkezőjében Jármi Zoltán atyával március 23-án 14 és 18 óra között.

Keresztutat járunk a Kapucinus templomban, a MÉCS közösség szolgálatával, március 22-én, pénteken 17.00 órától.

Családi szentmise lesz a Magnificat Énekkar szolgálatával a plébániatemplomban Virágvasárnapon, március 24-én, 11 órakor.

Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a plébániatemplom udvarán és a Rókus kápolna előtti keresztek várhatóan júniusban készülnek el. Ezek költsége 3 millió forint, melyhez várjuk a kedves hívek adományait. Adományt a templomokban kihelyezett perselyekbe és a plébániahivatalban lehet leadni. Részletesebb tájékoztatást a templomok hirdetőtábláin lehet olvasni.

Április hónaptól kezdve a plébániairoda pénteki nyitvatartása megszűnik. Ügyeket intézni hétfőn 4 és 6, kedden és csütörtökön pedig 10 és 12 óra között lehet.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.

Telefonnal (QR kóddal) leolvasható hangzó és olvasható keresztúti elmélkedéseket helyeztek el bérmálkozásra készülő fiataljaink a Kálvária temető stációin. Szeretettel ajánljuk egyéni imádkozásra ezt a lehetőséget.