NAGYBÖJT 5. VASÁRNAPJA

(március 26.)

Nem lesz szentmise a Plébániatemplomban március 27-én, hétfőn.

Nagyböjti lelkigyakorlatos szentmisékre hívunk mindenkit szeretettel március 29, 30, 31-én, szerdán, csütörtökön és pénteken este 6 órától. A szentmiséket Tornyai Gábor öreghegyi plébános atya fogja tartani, a Kapucinus templomban. A szentmisék előtt fél órával kezdődik gyónási lehetőség, mind a három napon!

Keresztutat járunk a Mécs családközösség szolgálatával a Kapucinus templomban március 31-én, pénteken 17 órától.

Ifi est lesz a Közösségi Házban április 1-jén 17 órától.

Bűnbánati liturgia lesz szentségimádással és gyónási lehetőséggel a Plébániatemplomban április 2-án, Virágvasárnap délután 4-től 6 óráig.

Buszos zarándoklatot szervezünk a Kossuth téri pápai szentmisére április 30-án. Jelentkezni 3500 Ft/fő befizetésével Freyné Pratsler Anikónál (30/3478-362, hétköznap csak 16 óra után) vagy a móri plébániairodán lehet.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt, vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót, vagy a Bice-bóca Egyesületet.

A Szent Erzsébet Iskola tájékoztatja az érdeklődő szülőket, hogy a szeptemberben iskolába lépő leendő első osztályos gyermekek felvételét április 3-4-én (hétfőn és kedden) 8-17 óra között kérhetik az intézményben, Kovács Béla igazgatónál. A részletek az iskola honlapján és facebook oldalán olvashatóak.