PÜNKÖSDVASÁRNAP

(május 19.)

Májusi litániát imádkozunk egész hónapban a Szent Rókus kápolnában minden este 6 órakor; a Kapucinus templomban hétfő, csütörtök és vasárnap kivételével 17.40-től. Az imára mindenkit szeretettel hívnak.

Szentmise lesz Pükösdhétfőn a Kapucinus templomban este 6 órakor.

A Szent Orbán kápolna búcsújának ünnepi szentmiséje május 24-én este 6 órakor lesz. Részletek a hirdetőtáblán elhelyezett meghívón.

Személyes találkozóra várjuk az Igent mondok online női lelkigyakorlat résztvevőit a Plébániatemplomban május 24-én 18.30-kor.

Elsőáldozók gyóntatása és próba lesz május 24-én 14-17 óráig a Plébániatemplomban.

„Miért élek?” a mottója az idei Katolikus Ifjúsági Találkozónak, mely Nagymaroson lesz május 25-én. Részletek a plakáton.

A Szentháromság Főünnepe a Kapucinus templom búcsúja. A szombat esti szentmisén a Magnificat kórus szolgál és a vasárnap reggel 8 órai szentmisét a Magyar Katolikus Rádió rögzíti, és azt 10 órakor a Kossuth Rádió közvetíti.

Elsőáldozás lesz a Szőlőszem Kiskórus szolgálatával május 26-án 11 órakor a Plébániatemplomban.

A II. HÍD közösségi nap június 1-én 9 és 17 óra között lesz. Egész napos, több helyszínen zajló színes programokra hívunk minden kedves érdeklődőt.

FONTOS! Kérjük, minden résztvevő regisztráljon, felnőttek és gyerekek személyenként (egyenként) a plébánia facebook oldalán található linkre kattintva, vagy a templomokban kihelyezett papíron.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron július 10. és 14. között. Részletek a plakáton.