PÜNKÖSDVASÁRNAP

(május 28.)

Püspök atya imádságra hívja az egyházmegye papságát, a szerzeteseket, a fiatalokat, a családokat, a Prohászka Imaszövetség tagjait Bodajkra a Mindenkor Segítő Szűz Mária Kegyhelyére, hogy együtt fohászkodjunk új papi és szerzetesi hivatásokért és a békéért, május 29-én, Pünkösdhétfőn fél 10-től.

Szentmise lesz a Kapucinus templomban Pünkösdhétfőn este 6 órakor. A Plébániatemplomban nem lesz szentmise Pünkösdhétfőn.

Május 27-én, 30-án és 31-én, májusi, lorettói litániát imádkozunk a Kapucinus templomban, 17.35-től. A Rókus kápolnában pedig minden este 6 órakor. Június hónapban, vasárnap, hétfő és csütörtök kivételével, Jézus Szentséges Szivének litániáját imádkozzuk a Kapucinus templomban 17.45től. Mindenkit szeretettel hívunk!

Személyes találkozóra hívjuk az „Igent mondok” online lelkigyakorlaton részt vevő nőket a Plébániatemplomba május 30-án, kedden este 6-tól 7 óráig.

Elsőcsütörtökön vezetett szentségimádást tartunk titokcserével a Kapucinus templomban. Elsőpénteken pedig, az esti szentmise után, virrasztás lesz Magyarországért a szombat reggeli zsolozsmáig. Szombaton reggel nem lesz szentmise 8 órakor.

Egyházközségi napot szervezünk június 3-án a móri plébánia közösségei és családjai számára. Egész napos, több helyszínen zajló színes programokra hívunk minden kedves érdeklődőt. Részletek a plakáton és a plébánia internetes felületein.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.

Tábortszervez fogyatékkal élő fiatalok számára a Katolikus Karitász a Balatonnál június 19-24 között. A tábor során vidám szabadidős, kulturális, kézműves és lelkiségi programok lesznek. Önkéntes segítők jelentkezését várják a tabor@caritas.org.hu e-mail címen.

Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozója lesz Székesfehérváron,  2023. június 23-25. között . Bővebb információ és program a plébánia internetes felületein található. 

Medjugorjei zarándoklatra lehet jelentkezni Fuchs Tibor atya lelki kísérésével, a Julianus Tours szervezésében, 2023. június 12-15 között. További információk a plakáton olvashatók! Móri jelentkezők Bernát testvért keressék!

ÉLNI TELJESEN JÓ– címmel életvédő napot szervez az Egyházmegye több keresztény felekezet összefogásával november 18-án szombaton. A szervezőket a nap témáinak összeállításában egy kérdőív kitöltésével lehet segíteni. A kérdőív linkje a plébánia facebook oldalán megtalálható.