SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA

(december 31.)

Január elseje Szűz Mária Isten Anyja főünnep, parancsolt ünnep. Templomainkban vasárnapi miserend lesz.

„Ha férfi vagy, légy férfi” mottóval határfeszegető 90 napos lelkigyakorlat indul férfiak számára január 1-jén. Bővebb információ az Exodus Magyarország facebook oldalon található.

Szentmise lesz Vízkereszt napján, január 6-án, a Plébániatemplomban délelőtt 11 órakor, a Kapucinus templombanreggel 8-kor és 18 órakor. A vasárnapi szentmisék a Plébániatemplomban vasárnap délelőtt 11-kor és 18 órakor, a Kapucinus templombanvasárnap 8 órakor lesznek.

Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan szép hagyomány a házszentelés, ezt január hónapban, de akár egész évben kérhetjük.

A Betlehem kiállításra készült alkotások megtekinthetők a Kapucinus templomban február 2-ig.

Az iskolai téli szünet idején a plébániairoda január 4-én és 5-én (csütörtökön és pénteken) lesz nyitva 10 és 12 óra között.

A héten elsőcsütörtök és -péntek. A Kapucinus templomban vezetett szentségimádás lesz rózsafüzér titokcserével csütörtökön 17 órától, ugyanitt virrasztás lesz Magyarországért pénteken az esti szentmisét és zsolozsmáit követően. Mindkét nap Péter Pál atya látogatja a betegeit.

Jótékonysági farsangi bált rendez a Katolikus Nők Köre a Művelődési Házban január 13-án 19 órától. Támogató jegyeket, belépőjegyeket a plébániairodán lehet vásárolni nyitvatartási időben. A bál bevételét a Plébániatemplom melletti kereszt felújítására fordítják.

Hálás szívvel köszönjük a vietnami katolikus testvérek által vezetett móri HM Szuper Diszkont édességcsomag felajánlását, mellyel a helyi ministráló gyermekeket és a székesfehérvári baptista gyermekotthon lakóit ajándékozták meg.