SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

(május 26.)

Májusi litániát imádkozunk egész hónapban a Szent Rókus kápolnában minden este 6 órakor; a Kapucinus templomban hétfő, csütörtök és vasárnap kivételével 17.40-től. Az imára mindenkit szeretettel hívnak.

A karitasz csoport megbeszélést tart a Közösségi Házban május 27- én, hétfőn 16 órakor.

Bibliaóra lesz a plébánián május 28-án este 6 és 8 óra között.

Személyes találkozóra várjuk az Igent mondok online női lelkigyakorlat résztvevőit a Plébániatemplomban május 3-én 18.30-kor.

A II. HÍD közösségi nap június 1-én 9 és 17 óra között lesz. Egész napos, több helyszínen zajló színes programokra hívunk minden kedves érdeklődőt. Részletek a plébánia facebook- és weboldalán.

FONTOS! Kérjük, minden résztvevő regisztráljon, felnőttek és gyerekek személyenként (egyenként) a plébánia facebook oldalán található linkre kattintva, vagy a templomokban kihelyezett papíron.

FIGYELEM! A Kapucinus templomban délelőtt nem lesz szentmise és gyóntatás sem. A 18
órai szentmise a Híd nap záró szentmiséjeként 16 órakor kerül megünneplésre!

A közösségi napon működő Kávéterasz szívesen fogad süteményfelajánlásokat!

Úrnapi szentmise lesz a Kapucinus templomban június 2-án, vasárnap reggel 8 órakor, melyet körmenet követ majd. Kérjük a kedves híveket, hogy az Úrnapi körmenethez szirmára szedett virágokat a Kapucinus templom folyosójára szíveskedjenek hozni. Feltétlen várjuk a gyerekeket – különösen az idei elsőáldozókat – a sziromhintéshez.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron július 10. és 14. között. Részletek a plakáton.