SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

Kapucinus templom búcsúja

(június 4.)

A Rózsafüzér Társulat a békéért imádkozik a Közösségi Házban, június 5-én, hétfőn 16.30-kor. A közös imára mindenkit szeretettel hívnak.

Június hónapban, vasárnap, hétfő és csütörtök kivételével, Jézus Szentséges Szívének litániáját imádkozzuk a Kapucinus templomban 17.45-től.

Jövő héten csürtökön és pénteken Péter Pál testvér meglátogatja a rábízott idős, illetve beteg testvéreket.

Páduai Szent Antal emléknapján idén is megtartjuk a rózsafüzéres zarándoklatot szentünk Pincesor utcai szobrához, június 13-án a 18 órai kapucinus templombeli szentmise után.

Úrnapi szentmise lesz a Kapucinus templomban június 11-én, vasárnap reggel 8 órakor, melyet körmenet követ majd. Aznap a Kapucinus templomban nem lesz 9.30-kor szentmise! Kérjük a kedves híveket, hogy az Úrnapi körmenethez szirmára szedett virágokat a Kapucinus templom folyosójára szíveskedjenek hozni. Feltétlen várjuk a gyerekeket a sziromhintéshez.

Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.

Tábortszervez fogyatékkal élő fiatalok számára a Katolikus Karitász a Balatonnál június 19-24 között. A tábor során vidám szabadidős, kulturális, kézműves és lelkiségi programok lesznek. Önkéntes segítők jelentkezését várják a tabor@caritas.org.hu e-mail címen.

Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozója lesz Székesfehérváron,  2023. június 23-25. között . Bővebb információ és program a plébánia internetes felületein található.

Medjugorjei zarándoklatra lehet jelentkezni Fuchs Tibor atya lelki kísérésével, a Julianus Tours szervezésében, 2023. július 3-6 között. További információk a plakáton olvashatók! Móri jelentkezők Bernát testvért keressék!

ÉLNI TELJESEN JÓ– címmel életvédő napot szervez az Egyházmegye több keresztény felekezet összefogásával november 18-án szombaton. A szervezőket a nap témáinak összeállításában egy kérdőív kitöltésével lehet segíteni. A kérdőív linkje a plébánia facebook oldalán megtalálható.