ÚRNAPJA

június 11.

Június hónapban, vasárnap, hétfő és csütörtök kivételével, Jézus Szentséges Szívének litániáját imádkozzuk a Kapucinus templomban 17.45-től.

A bodajki fatimai áhítatra a busz a Kapucinus térről június 13-án, kedden fél ötkor indul.

Páduai Szent Antal emléknapján idén is megtartjuk a rózsafüzéres zarándoklatot szentünk Pincesor utcai szobrához, június 13-án a 18 órai kapucinus templombeli szentmise után.

Pénteken Jézus Szent Szívének Főünnepe lesz, amely a papok megszentelődésének világnapja, szentmisét ünneplünk a Kapucinus templomban 18 órakor.

Szentmise lesz a Rókus kápolnában június 17-én szombaton 8 órakor.

Utoljára hirdetjük, hogy Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. Információk a plakáton és az ebresztofesztival.hu oldalon található.

A vértessomlói Sarlós Boldogasszony templom búcsúja – gyermekeket váró, hordozó családok megáldása lesz július 1-jén és 2-án. Részletek a plakáton.

Medjugorjei zarándoklatra lehet jelentkezni Fuchs Tibor atya lelki kísérésével, a Julianus Tours szervezésében, 2023. július 3-6 között. További információk a plakáton olvashatók! Móri jelentkezők Bernát testvért keressék!

ÉLNI TELJESEN JÓ– címmel életvédő napot szervez az Egyházmegye több keresztény felekezet összefogásával november 18-án szombaton. A szervezőket a nap témáinak összeállításában egy kérdőív kitöltésével lehet segíteni. A kérdőív linkje a plébánia facebook oldalán megtalálható.