URUNK MENNYBEMENETELE

(május 12.)

Májusi litánia van egész hónapban a Szent Rókus kápolnában minden este 6 órakor; a Kapucinus templomban hétfő, csütörtök és vasárnap kivételével 17.40-től. Az imára mindenkit szeretettel hívnak.

A bodajki fatimai imaórára a busz a Kapucinus térről május 13-án, hétfőn, fél ötkor indul.

Bibliaóra lesz a plébániairodán 14-én, kedden este 6 órától.

Személyes találkozóra várjuk az Igent mondok online női lelkigyakorlat résztvevőit a Plébániatemplomban május 17-én 18.30-kor.

Igeliturgia lesz a Szent Vendel kápolnában május 18-án reggel 8 órakor.

A II. HÍD közösségi nap június 1-én 9 és 17 óra között lesz. Egész napos, több helyszínen zajló színes programokra hívunk minden kedves érdeklődőt.

FONTOS! Kérjük, minden résztvevő regisztráljon, felnőttek és gyerekek személyenként (egyenként) a plébánia facebook oldalán található linkre kattintva, vagy a templomokban kihelyezett papíron.

Az adóbevallás kapcsán a személyi jövedelemadó 1%-áról lehet rendelkezni. Kérjük, hogy az első 1%-ot a Katolikus Egyház javára (technikai száma:0011) ajánlják fel. A második 1%-ot egy közhasznú szervezet vagy alapítvány javára van lehetőség felajánlani. Erre jó szívvel ajánljuk a Katolikus Karitászt vagy a Szent Erzsébet Iskolát, a Mária Rádiót vagy a Bice-bóca Egyesületet.