VIRÁGVASÁRNAP, Urunk szenvedésének vasárnapja

(április 2.)

A Szent Erzsébet Iskola tájékoztatja az érdeklődő szülőket, hogy a szeptemberben iskolába lépő leendő első osztályos gyermekek felvételét április 3-4-én (hétfőn és kedden) 8-17 óra között kérhetik az intézményben, Kovács Béla igazgatónál. A részletek az iskola honlapján és facebook oldalán.

Nagycsütörtök este 6 órakor az utolsó vacsora szentmiséje a Plébániatemplomban lesz. A szentmise után virrasztás lesz gyónási lehetőséggel 22 óráig.

Az Úr szenvedésének ünneplése és kereszthódolat lesz a Kapucinus templomban Nagypénteken este 6 órakor.

Keresztút lesz a Kálvária temetőben Nagypénteken este 8 órakor.
Változás: új helyszínen a Kapucinus templomban lesz megtartva!

Szentgyónásra lesznek lehetőségek: a Plébániatemplomban Virágvasárnap délután 16-18 óra között, és a Nagycsütörtöki virrasztás alatt; a Kapucinus templomban Nagypénteken és Nagyszombaton 9 és 11 óra között.

A Szentsír látogatható Nagyszombaton a Plébániatemplomban reggel 8-tól este 6-ig, este 5 órától rózsafüzér imádkozással, a Kapucinus templomban 9-től 12 óráig.

Húsvéti alkotóház lesz a Bice-Bócákkal a Közösségi Házban április 8-án szombaton 9-órától fél 12-ig. Mindenkit szeretettel hívnak és egy kis meglepetéssel is várnak.

Nagyszombaton Móron nem lesz sehol liturgikus szertartás.

A húsvétvasárnapi hajnali feltámadási szertartás a Plébániatemplomban 5 órakor kezdődik, melyet feltámadási körmenet követ. Szentmise aznap a Plébániatemplomban 11 órakor is lesz a Morchestra zenekar szolgálatával.

Szentmise lesz a Kapucinus templomban Húsvétvasárnap reggel 8-kor és 9.30-kor. Étel megáldás mindkét szentmise végén.

Szentmisék lesznek Húsvéthétfőn a Kapucinus templomban reggel 8, a Plébániatemplomban pedig 11 órakor.

Élet a Szentlélekben címmel szemináriumot szervez az Effeta Közösség Székesfehérváron, április 13-tól 10 héten át. Részletek a plakáton.

Buszos zarándoklatot szervezünk a Kossuth téri pápai szentmisére április 30-án. Jelentkezni 3500 Ft/fő befizetésével Freyné Pratsler Anikónál (30/3478-362, hétköznap csak 16 óra után) vagy a móri plébániairodán lehet.